Andere Videoproducties

Andere videoproducties
Ook voor volledige videoproducties kun je bij ons terecht.
Afhankelijk van het budget en de eisen is er van alles mogelijk.

JOEP VAN LEEUWEN
Videoproductie – Orgel zoekt gitaar

Dit promotiefilmpje over het muziekproject Orgel zoekt gitaar
is volledig geproduceerd door  JOS SMEETS.
Hij heeft zowel de beeld- als ook de audio-opnames voor zijn rekening genomen. Vervolgens heeft hij alle audio- en videomateriaal bewerkt en gemonteerd.  

Andere video- en muziekprojecten

JILL MATSON
Jill Mattson is een succesvolle Amerikaanse schrijfster, muzikante en een componiste die het gebruik van geluid bij genezing wil bevorderen. Jill heeft diverse cd’s, boeken en video’s gepubliceerd en ze maakt originele, vanuit de geest geïnspireerde olieverfschilderijen.
Onderstaande video’s heeft JOS SMEETS voor haar de afgelopen jaren gemaakt op basis van beeldmateriaal van Pixabay, eigen foto’s en Jill’s schilderijen; de muziek is uitsluitend van Jill.

LORREE APPLEBY
Ondestaande video’s heeft
JOS SMEETS voor de Canadese Lorree Appleby samengesteld en voorzien van opening (beeld en muziek), teksten in beeld en afsluiting. Niet erg gelukkig was hij met de kwaliteit van de gesproken tekst: Lorree had dit uiteraard, zittend voor haar pc/laptop opgenomen met de standaard ingebouwde microfoon. Met zijn muziek op de achtergrond heeft hij geprobeerd dit enigszins te camoufleren.  

SARA JANE
Voor de Britse Sara Jane, componeerde JOS SMEETS muziek bij één van haar Soul Messages en één Vocal Reiki “song” en maakte hij er een video bij. Bij een geleide sound-healing van haar maakt hij een track met klankschalen en solfeggio stemvorken met op de achtergrond het geluid van de Aarde; daarna de video.